00386 31 661 793  
kos 0,00 €
0
kos 0,00 €
0

Dodatki po modelih žara:

 
 • Digitalni termometer s 6 sondami IBT-6XS

  INKBIRD IBT-6XS je pametni brezžični digitalni termometer, ki omogoča spremljanje temperature hrane, ki jo pripravljate. Temperaturo lahko preverite na napravi sami in na zaslonu pametnega telefona ali računalnika. Izbrati morate le vrsto jedi, ki jo boste pekli na žaru, zabeležiti njeno temperaturo in termometer vas bo obvestil, ko bo hrana pripravljena. Ta funkcija je še posebej priročna, kadar je peka na žaru dolgotrajna ali pri nizkih zunanjih temperaturah, saj vam ne bo treba stati ob žaru in nenehno spremljati temperature hrane. Termometer se s telefonom poveže prek povezave Bluetooth.
  Oprema termometra IBT-6XS vključuje velik LED zaslon in šest sond iz nerjavečega jekla z izjemno debelimi kabli (5 sond je namenjenih merjenju temperature hrane, 1 sonda pa merjenju temperature površine žara), 3 držala za sonde in magnet na hrbtni strani, ki omogoča pritrditev termometra na kovinsko stojalo žara. Parametre termometra lahko spremljate na pametni napravi s pomočjo brezplačne aplikacije BBQ GO, ki vsebuje priročnik o temperaturi, omogoča možnost nastavitve temperature za posamezni obrok, ima funkcijo ALARM, ki opozarja na nepričakovano povišanje temperature itd.
  Termometer napaja vgrajena litijeva baterija, ki jo lahko napolnite z vmesnikom USB, deluje pa lahko do 40 oziroma 60 ur. Obratovalna razdalja je do 50 m. Temperaturno območje je 0-250° C, natančnost merjenja termometra je +-1 C. Jezik menija: Angleščina. Za izdelek velja 12-mesečno garancijsko obdobje.
  RAZPRODANO

  79.99

  IBT-6XS-1IBT-6XS-1