00386 31 661 793  
kos 0,00 €
0
kos 0,00 €
0

ZAKAJ JE PEČENO MESO TEŽKO ŽVEČITI IN ZAKAJ NI SOČNO?

Ste ljubitelji sočnega, rahlo pečenega mesa! Prav nihče od nas si ne bi želel zrezka, ki je suh in ga je težko žvečiti, kajne? Žar KAMADO BONO toploto ohranja v notranjosti, sok pa ostaja v zrezku - to je točno to, kar potrebujete! Tovrstni žari so zelo cenjeni, saj so pokriti s pokrovom in potrebujejo manj toplote. Edinstvena zasnova žara omogoča enakomerno razporeditev toplote po prostoru za peko. Drugačen je od plinskega žara, ki zrezek zapeče predvsem s spodnje strani, toplota pa se sprošča v zrak in gre tako v nič.

Edinstvena oblika žara KAMADO BONO omogoča enakomerno porazdelitev toplote znotraj žara, tako da je hrana spečena hitreje, izgubi pa se le malo soka.

Žar KAMADO BONO ima zaprto konstrukcijo, kar pomeni, da boste za doseganje želene temperature potrebovali manj oglja.