00386 31 661 793  
kos 0,00 €
0
kos 0,00 €
0

OMEJENA GARANCIJA ZA CELOTEN ČAS DELOVANJA ŽARA KAMADO BONO

Podjetje Kamado BONO v skladu z v nadaljevanju navedenimi pogoji in določbami prvemu kupcu jamči, da so keramični žari, ki jih je izdelalo ali dobavilo podjetje Kamado BONO, uporabljeni v normalnih pogojih in nimajo proizvodnih ali materialnih napak. Garancija je veljavna od dneva, ko je izdelek prodan prvemu kupcu in velja za naslednja obdobja: neomejena garancija velja za keramično ohišje, keramično gorišče, ognjeni obroč in keramične dodatke za žar, (2) letna garancija velja za vse kovinske dele žara in dodatke za žar, (1) letna garancija velja za termometer in ognjevarno tesnilo, (1) letna garancija velja za stranski polički. Ta omejena garancija za celoten čas uporabe velja samo za fizične osebe, ki žar uporabljajo za nekomercialne namene. Za pravne osebe, ki žar uporabljajo za komercialne namene, velja (1) enoletna garancija na keramično ohišje ter na vse keramične dele in dodatke. Garancija je veljavna šele po registraciji izdelka na TEJ STRANI. Morebitne razpoke ali druge okvare, ki jih na keramičnem žaru opazite ob nakupu, morajo biti navedene na originalnem računu. Ta garancija ne velja v primeru prask, vdolbin, odkruškov, razpok ali majhnih estetskih napak na zunanji površini, ki ne vplivajo na delovanje žara in so popolnoma neškodljivi. Materiali, kot so klor, industrijski dim, kemikalije, gnojila, ekstremna vlaga, pesticidi za trate in sol lahko poškodujejo kovinsko barvo in premazne materiale. Zato garancija, ki velja za kovinske dele, nerjaveče jeklo in lito železo, ni veljavna v primerih RJAVENJA, OKSIDACIJE, BLEDENJA in drugih vrst OKVAR. Te garancije ni mogoče prenesti na naslednje lastnike.

REGISTRIRAJTE SVOJ ŽAR ZDAJ | PRITISNITE TUKAJ

Če ima kateri koli izdelek, za katerega velja ta garancija, napako, bo popravljen ali zamenjan z novim podobnim izdelkom ali novim delom - odvisno od izbranega izdelka Kamado BONO. V skladu s to garancijo podjetje Kamado BONO prevzema odgovornost za popravilo in (ali) zamenjavo delov. Ob vložitvi zahtevka mora kupec napake na izdelku fotografirati, da se lahko oceni škoda.

V skladu z garancijo Kamado BONO se prask, razpok, špranj, vdolbin in majhnih estetskih napak, ki ne vplivajo na delovanje žara, ne popravlja. Ta garancija ni veljavna, če so okvare posledica nepravilne in neustrezne montaže ali neustreznega vzdrževanja, uporabe v nasprotju z navodili ali uporabe za druge namene, ali pa posledica skladiščenja izdelka v neustreznem okolju. Ta garancija ni veljavna, če so okvare posledica obrabe, nesreč, naravnih nesreč, nepooblaščenega popravila, preoblikovanja ali zamenjave izdelka ali njegovih delov. Ta garancija ni veljavna, če so se razpoke na keramičnem žaru pojavile po tem, ko je bil izdelek prodan prvemu kupcu. Podjetje Kamado BONO ne prevzema odgovornosti za zamudo ali neupoštevanje jamstvenih obvez, če je to posledica dogodka ali nepredvidenih okoliščin, na katere podjetje Kamado Bono ne more vplivati. Garancija izgubi veljavo, če so bile v keramični žar ali po njem polite kakršne koli tekočine, vključno z vnetljivimi tekočinami. Garancija izgubi veljavo, če je bil žar prižgan s pomočjo lesa ali drugega neprimernega goriva. Žar je potrebno prižgati z visokokakovostnim ogljem iz lesa listavcev, poleg tega pa je za njegov vžig potrebno uporabiti suhe vžigalne kocke. Prižiganje z materiali in pod pogoji, za katere podjetje Kamado BONO ne prevzema odgovornosti, lahko poškoduje zaščitno prevleko na keramičnem žaru. Kamado BONO je izdelan iz nerjavečih materialov, a garancija kljub temu ne velja v primerih rjavenja ali oksidacije kovinskih delov, razen če je bila poškodovana strukturna neoporečnost žara.

Ta garancija ni veljavna, če je bil izdelek kupljen pri nepooblaščenih dobaviteljih in (ali) tretjih osebah. Ta garancija velja le za izdelke, kupljene pri pooblaščenih dobaviteljih, ki so navedeni na spletni strani kamadobono.si.
Ta garancija ni veljavna, če je bil žar uporabljen za komercialne ali podobne namene. Ta garancija zajema vsakodnevno uporabo in vzdrževanje.

Podjetje Kamado Bono ne prevzema odgovornosti za zamude ali neupoštevanje jamstvenih obvez, če je to posledica dogodka ali nepredvidenih okoliščin, na katere podjetje Kamado Bono nima vpliva, vključno z naravnimi nesrečami, požari, vladnimi ukrepi ali omejitvami, stavkami, zamudami v prevoznem sektorju ali zmanjšanjem materialnih virov.
Zgoraj navedeno je edina garancija za žare Kamado Bono. Podjetje Kamado Bono izjavlja, da ne prevzema odgovornosti za kakršna koli druga jamstva, izražena izrecno ali implicitno, vključno z garancijami za implicitne komercialne značilnosti in namembno primernost.
Podjetje Kamado Bono ne prevzema odgovornosti za škodo, ki nastane kot posledica zamude, prekinitve delovanja in drugih težav, ali za kakršno koli naključno, posebno in/ali posledično škodo, ta garancija pa v omenjenih primerih izgubi veljavo. Ob kršitvi te garancije se kupcu prizna izključna pravica, ki pa je omejena na popravilo ali menjavo izdelka ali njegovih delov v skladu s to garancijo.
V nekaterih državah omejitve garancijskih rokov niso dovoljene oziroma ne veljajo v primerih naključne ali posledične škode; zato zgornje omejitve ali izključitve v vašem primeru morda niso veljavne. Garancija navaja vse pravne pravice, vendar lahko za vas veljajo drugačne pravice, specifične za posamezno državo. Podjetje Kamado BONO ne pooblašča nobene fizične ali pravne osebe, da bi v imenu podjetja Kamado BONO prevzela odgovornost za prodajo ali nakup izdelkov Kamado BONO. Garancija ne velja za izdelke, kupljene pri nepooblaščenih posrednikih. Če imate kakršna koli vprašanja glede prepoznavanja pooblaščenih posrednikov, se pred nakupom izdelka obrnite na podjetje Kamado BONO.
Za predložitev garancijskega zahtevka se obrnite na upravo podjetja Kamado BONO https://www.kamadobono.si/sl/kontakt